Miért pont az Olivia Garden Black Label Speed Brush XL TSP35?
Az Olivia Garden Black Label Speed Brush XL kör hajkefe biztosítja a haj gazdag volumenét és gyors szárítását. A kefe extra hosszú testének köszönhetően jobb a légáramlás, és enyhíti a csuklóját a haj formázásakor. A turmalin-ion technológia megakadályozza a szöszösödést és a haj károsodását a szárítás során. Az antisztatikus nylon sörték megakadályozzák a haj felvillanyozódását és a haj repülését a styling során. Az ergonómikusan kialakított fogantyúban visszahúzható hegy található, a hajszálak átszúrására. A kefe elegáns, matt fekete színű.
Egyedi tulajdonságok:
  • Gyors és egyszerű hajszárítást biztosít,
  • hozzon létre gazdag volument a kefével,
  • a turmalin-ion technológia megakadályozza a szöszösödést,
  • a kefe teste 25% -kal hosszabb és kényelmes kezelést tesz lehetővé,
  • a kefe test átmérője 35 mm,
  • elegáns matt fekete színben.
Ajánljuk figyelmébe
Olivia Garden Black Label Speed Brush XL TSP35 használata
Az Olivia Garden Black Label Speed Brush XL hajkefét használja a hajszárítóval történő hajszárításhoz. Könnyen és gyorsan hozzon létre vele gazdag volumenű frizurát. A kefe professzionális és otthoni használatra is alkalmas.
Az Olivia Garden márkát 1968-ban alapították Belgiumban, professzionális fodrászati termékeit a világ minden táján szeretik, több mint 70 országban. Az Olivia Garden világszerte egyértelműen elismert, elsősorban hajfésűket, hajkeféket, valamint ollókat kínál. Termékeik minőségét a professzionális fodrászok, stylistok és háztartási felhasználók tesztelték az évek során. Az Olivia Garden ismert globális márka, világszerte értékesítéssel és ismertséggel rendelkezik, és a márka folyamatosan halad előre. Nagyon sok erőfeszítést és pénzt fektetnek termékeik fejlesztésére és tökéletesítésére. Válasszon a termékek széles választékából, ahol sok más mellett találhat hajkeféket, fésűket, exkluzív anyagú hajcsatokat, fodrászati ollókat és más népszerű fodrászati segédeszközöket.