Miért pont a Matrix Unbreak My Blonde Bleach Finder Color 1000 ml?
mosnia. A termék tökéletesen kimossa a hajat, visszaállítja eredeti pH-értékét és egyben erősíti is. Az eredmény gyönyörű, puha és fényes szőke haj.

Egyedi tulajdonságok:

  • A szőkítő maradványok tökéletes eltávolítása,
  • a nem kívánt árnyalatok és az egyenetlen eredmények kiküszöbölése,
  • kiegyensúlyozza a pH-t és erősíti a sérült kötéseket,
  • puhává, fényessé és erőssé teszi a hajat,
  • kényelmes csomagolás

Hogyan kell a Matrix Unbreak My Blonde Bleach Finder 1000 ml-t használni?

A Matrix Unbreak My Blonde Bleach Finder öblítő ápolószer, hogy leöblítse a szőkítőt a fejbőrről. Habosítsa fel és masszírozza 3 percig. Ha a készítmény színe sárgáról rózsaszínre kezd változni, öblítse le a hajat, majd mossa meg újra. Ismételje meg az eljárást, amíg az öblítés színe fehér marad. Az utolsó alkalmazás után elkezdheti tonizálni a haját a Color Sync tonerrel.

Figyelmeztetés:

Csak professzionális használatra készült.

Matrix Unbreak My Blonde Bleach Finder Color Changing Lightener Rinse 1000 ml összetétele:

Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Dimethicone - Coco-Betaine - Sodium Chloride - Glycol Distearate - Phenoxyethanol - Sodium Hydroxide - Citric Acid - Cocamide Mipa - Parfum / Fragrance - Sodium Benzoate - Hexylene Glycol. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate - Salicylic Acid - Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - Carbomer - Limonene - Hexyl Cinnamal - Linalool - Citral - Phenolsulfonphthalein - Fumaric Acid

Ajánljuk figyelmébe
A Matrix az egyik vezető amerikai professzionális hajápolási, hajformázó és hajfestő márka. Ezt a márkát 1980-ban alapította Arnie és Sydell Miller, amerikai fodrászok. Millerék a fodrászoknak átfogó termékskálát szerettek volna biztosítani, a vállalkozásuk növekedésének elősegítésére, ugyanakkor lehetővé tenni számukra, hogy kreativitásuk révén egyedi frizurákat hozzanak létre ügyfeleik számára. A Matrix haj kozmetikumok professzionális márkája gyakran működik a vezető fodrászmesterekkel, és javaslataikra új, teljesen egyedi termékeket hoz létre. Választhat otthoni felhasználásra szánt termékek közül, mint például a nagyszerű Biolage samponok, kondicionáló szerek és maszkok, vagy a természetes ápolási és formázó termékek új sorozatát, a Matrix R.A.W.-ot. A Matrix sorozatban a szakemberek is tudnak választani: tökéletes hajfestékeket, kíméletes oxidálószereket, valamint a klasszikus samponok és kondicionáló szerek gazdaságos csomagolását.