Miért pont a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filler Concentrate 15 ml?
Mondjon álljt, a törékeny, vékony és ritkuló hajhosszúságnak. A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filler koncentrátum a végek kitöltéséhez a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a szabadalmaztatott Filler-A100 molekulát, amely kifejezetten a hajszál legérzékenyebb részeire és a haj hasított részeire koncentrál. A koncentrátum elősegíti a hajszálak szerkezetét, és ezáltal telítettséget és erőt ad. Ez megvédi a haját a nem kívánt törés ellen, így élvezheti az erős, hosszú és egészséges hajat.

Filler-A100: A hajszálakat alaposan kitölti, erősíti és megújítja.

Aminosavak: Erősíti és csökkenti a haj törését.

Koemulziós technológia: Erős habosító hatást biztosít, és bársonyos lágyságot ad a hajnak.

Filloxane: Behatol a hajszál mélységébe, amelyet megerősít és véd a töréstől.

PQ6: Azonnali ápolást biztosít a hajszálnak. Helyreállítja a felületét, és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak.
Egyedi tulajdonságok:
  • Erősíti a hajszálat,
  • szilárdságot és erőt ad,
  • véd a sérülésektől és a végek törésétől,
  • a haj erős és egészséges lesz.
L´Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filler Concentrate 15 ml használata?
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filler koncentrátumot heti egyszer, hajmaszk helyett használja. Vigyen fel egy ampullát a nedves hajra, hagyja hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítse le.
TIPP:
Javasoljuk, hogy a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer termékcsalád más termékeivel együtt használja, a még intenzívebb eredmény elérése érdekében.
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filer Concentrate 15 ml összetétele:
Aqua / Water / Eau, aminopropyl Triethoxysilane, Lactic Acid, Peg-40 hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, polyquaternium-6, Phenoxyethanol, Citric Acid, Arginine, Panthenol, Linalool, chlórhexidínu Digluconate, Benzyl Alcohol, Parfum / Fragrance. C240988 / 1.

A L'Oréal Professionnel története 1907-re nyúlik vissza, amikor Eugéne Schueller, a francia kémikus kidolgozott egy hajfestési receptet, amely forradalmasította a fodrászat világát.? Két évvel később, találmányának köszönhetően megalakult a L'Oréal Professionnel. Az Eugene első felfedezése óta a márka arra törekszik, hogy fenntartsák azon szenvedélyét, hogy a fodrászoknak szerte a világon a leginnovatívabb termékeket biztosítsák, amelyeket a leghíresebb szakemberek teszteltek és hagytak jóvá. Olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek a legigényesebb szakemberek számára készültek, akik csak a legjobbat várják el, hogy nagyon rövid idő alatt elérjék a legjobb eredményt. A márka évek óta jelen van a párizsi kifutón. A L'Oréal korszerű kutatólaboratóriumai áttörést mutató technológiákat és exkluzív szolgáltatásokat hoznak létre, amelyek mindig egy lépéssel előrébb vannak. INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic- ezek a termékcsaládok lehetőséget kínálnak a szakemberek számára, szerte a világon. A L'Oréal Professionnel célja, hogy kiemelje a fodrász tehetségét, hogy ez a szakma továbbra is segítsen minden ügyfélnek a szépség és a magabiztosság elérésében.