Miért pont a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentrate Treatment 400 ml?
Úgy érzi, hogy a haja soha nem fog megnőni a kívánt hosszúságra? Töredezik és kopnak a végei? Mondjon tartós búcsút a töredezett és törékeny hajvégeknek, és élvezze a gyönyörű és tartósan hosszú hajat.

A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentrate Treatment hajkoncentrátum megerősíti és helyreállítja a legyengült hajhosszúságot, visszaadja a haj erejét és rugalmasságát, valamint megakadályozza a hajvégek töredezését. Látható eredményeket fog látni az első alkalmazás után. A haj tele lesz erővel és ellenáll a sérüléseknek.

A koncentrátumot szalonban és otthoni használatra egyaránt tervezték.

Filler-A100: Mélyen feltölti, erősíti és megújítja a hajszálakat.

Aminosavak: Erősít és csökkenti a haj töredezését.
Egyedi tulajdonságok:
  • Csökkenti a végek törését és kopását,
  • azonnali ellenállást és erőt ad a hajnak,
  • visszaállítja az erőt és a rugalmasságot,
  • védi a hajat a sérülésektől,
  • minden hajtípusra alkalmas.
Hogyan kell a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentrate Treatment 400 ml-t használni?
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentrate Treatment sűrítményt vigye fel a száraz hajvégekre, hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse ki a hajból. Folytassa az ápolást a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer sampont és ápoló maszkot használva.
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Concentrate Treatment 400 ml összetétele:
Aqua/Water/Eau, Aminopropyl Triethoxysilane, Lactic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-6, Phenoxyethanol, Citric Acid, Arginine, Panthenol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Chlorhexidine Digluconate, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum/Fragrance. C240996/1.

A L'Oréal Professionnel története 1907-re nyúlik vissza, amikor Eugéne Schueller, a francia kémikus kidolgozott egy hajfestési receptet, amely forradalmasította a fodrászat világát.? Két évvel később, találmányának köszönhetően megalakult a L'Oréal Professionnel. Az Eugene első felfedezése óta a márka arra törekszik, hogy fenntartsák azon szenvedélyét, hogy a fodrászoknak szerte a világon a leginnovatívabb termékeket biztosítsák, amelyeket a leghíresebb szakemberek teszteltek és hagytak jóvá. Olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek a legigényesebb szakemberek számára készültek, akik csak a legjobbat várják el, hogy nagyon rövid idő alatt elérjék a legjobb eredményt. A márka évek óta jelen van a párizsi kifutón. A L'Oréal korszerű kutatólaboratóriumai áttörést mutató technológiákat és exkluzív szolgáltatásokat hoznak létre, amelyek mindig egy lépéssel előrébb vannak. INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic- ezek a termékcsaládok lehetőséget kínálnak a szakemberek számára, szerte a világon. A L'Oréal Professionnel célja, hogy kiemelje a fodrász tehetségét, hogy ez a szakma továbbra is segítsen minden ügyfélnek a szépség és a magabiztosság elérésében.