Miért pont a Londa Professional Refresh It Dry Shampoo 180 ml?
Már nem kell a zsíros hajtól szenvednie. A Londa Professional Refresh It Dry Shampoo száraz sampon nagyszerű segítő, amikor nincs ideje hajat mosni. Száraz textúrája felfrissíti a hajat mosás nélkül. Nagyon jól felszívja a zsírt és eltávolítja a szennyeződéseket. A száraz sampon remek választás utazáshoz vagy nyaraláshoz. A sampon nem hagy fehér nyomokat a hajban, és kellemes, friss illata van, amely felfrissíti a haját.
Egyedi tulajdonságok:
  • Felszívja a zsírt és a szennyeződést,
  • felfrissíti a hajat,
  • textúrát és volument ad a hajnak,
  • nem hagy fehér nyomokat a hajban,
  • alkalmas minden típusú hajra.
Londa Professional Refresh It Dry Shampoo 180 ml használata
A Londa Professional Refresh It Dry száraz sampont permetezze száraz hajra közvetlenül a gyökerekhez, 30 cm távolságból. Ezután fésülje meg a haját, és szükség szerint állítsa be.
Összetétele Londa Professional Refresh It Dry Shampoo 180 ml
Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Tapioca Starch, Aqua, Silica, Polymethylsilsesquioxane, Parfum, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexyl Cinnamal, Mentha Piperita Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Linalool.
A Londa profi kozmetikai márka fiatalos és több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik. 1880-ban, a német fodrász, Franz Stroeher alapította. Létezésének elején a márka parókák gyártásával foglalkozott, ám az idő múlásával a cég a hajfestékek és más fodrászati termékek gyártására összpontosított. 1956 óta a márka a Wella Professionals multinacionális társaság alá tartozik, és mégsem veszíti el az egyediségét. Mindig arra törekszik, hogy ihletet és oktatást biztosítson a fodrászok számára, a világ minden tájáról. Manapság a Londa Professional a világon az egyik legtapasztaltabb szalon márka, több mint 50 éves hagyományainak, szakértelmének és kutatásának köszönhetően. Innovatív ápolási és formázási termékcsaládot kínál, kivételesen hatékony receptekkel, értékes természetes kivonatokat használ az azonnali ápolás vagy stílushatás biztosítása érdekében. A Londa nem csupán forradalmian új termékek, gyönyörű csomagolás, hanem intelligens termékcímkézés is, a könnyebb tájékozódás érdekében, a széles kínálatukban. A márka választékában felfedezhet mindenféle hajterméket, samponokat, balzsamokat, maszkokat, kúrákat, hajfestékeket, mindegyik kifejezetten egy adott hajtípus számára. Ez biztosítja, hogy a Londa termékek garantálják a helyes és azonnali eredményt. A London Professional segítségével mindig jó kezekben van.