Miért pont a Londa Professional Multiplay Sea-Salt Spray 150 ml?
Tengerparti hullámokra vágyik, mint a tengernél? A Londa Professional Multiplay Sea-Salt Spray sós spray-el laza tengerparti megjelenést varázsolhat, és ugyanakkor gyönyörű fényt ad a hajának. A spray mély hidratációt biztosít a hajnak és védi a hajat a közvetlen napfénytől. A Sea Salt Spray nem terheli a fürtöket, és kellemesen frissé és könnyűvé teszi azokat.

Só mikrokristályok: Természetes volument, struktúrát a hajnak, és meghatározást adnak a frizurának. Védi a hajat az UV sugárzástól.

Szorbit: Ez biztosítja a haj mély hidratálását és megakadályozza a nedvesség elvesztését.
Egyedi tulajdonságok:
  • Meghatározza a fürtök és hullámok alakját,
  • mély hidratációt biztosít,
  • véd az UV sugárzástól,
  • laza tengerparti hullámokat generál,
  • volument biztosít,
  • minden hajtípusra alkalmas.
Ajánljuk figyelmébe
Londa Professional Multiplay Sea-Salt Spray 150 ml használata?
Használat előtt alaposan rázza fel a spray-t. A Londa Professional Multiplay Sea-Salt Spray spray-t permetezze vizes vagy száraz hajhosszra. Finoman nyomkodja meg az ujjaival a hajat, és hagyja, hogy szabadon megszáradjon, vagy vasalóval vagy hajsütővassal hozzon létre hullámokat.
TIPP:
Ha nemcsak laza tengerparti hullámokat szeretne, hanem gazdag volument is, A Londa Professional Multiplay Sea-Salt Spray sós spray-t permetezze közvetlenül a nedves haj gyökereire, majd hajszárítóval, diffúzorral szárítsa meg.
Összetevők:
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat, Magnesium Sulfate, Sodium Chloride, Sorbitol, Panthenol, PVP, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, BHT
A Londa profi kozmetikai márka fiatalos és több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik. 1880-ban, a német fodrász, Franz Stroeher alapította. Létezésének elején a márka parókák gyártásával foglalkozott, ám az idő múlásával a cég a hajfestékek és más fodrászati termékek gyártására összpontosított. 1956 óta a márka a Wella Professionals multinacionális társaság alá tartozik, és mégsem veszíti el az egyediségét. Mindig arra törekszik, hogy ihletet és oktatást biztosítson a fodrászok számára, a világ minden tájáról. Manapság a Londa Professional a világon az egyik legtapasztaltabb szalon márka, több mint 50 éves hagyományainak, szakértelmének és kutatásának köszönhetően. Innovatív ápolási és formázási termékcsaládot kínál, kivételesen hatékony receptekkel, értékes természetes kivonatokat használ az azonnali ápolás vagy stílushatás biztosítása érdekében. A Londa nem csupán forradalmian új termékek, gyönyörű csomagolás, hanem intelligens termékcímkézés is, a könnyebb tájékozódás érdekében, a széles kínálatukban. A márka választékában felfedezhet mindenféle hajterméket, samponokat, balzsamokat, maszkokat, kúrákat, hajfestékeket, mindegyik kifejezetten egy adott hajtípus számára. Ez biztosítja, hogy a Londa termékek garantálják a helyes és azonnali eredményt. A London Professional segítségével mindig jó kezekben van.