Miért pont a Londa Professional Multiplay Micro Mousse 200 ml?
Nyújtson gazdag volument a hajnak a Londa Professional Multiplay Micro Mousse habbal sprayben. A hab nagyszerű rögzítést ad a hajnak a haj frizurájának rugalmas megtartásával, és a hajnak hővédelmét is nyújt, a hajformázás során. Az aktív összetevők, például a polimerek és a pantenol védik a hajat a kiszáradástól, és aktívan visszatartják a nedvességet a hajszálon belül. A haj nem veszíti el a természetes hidratációt, és egészségesnek tűnik. Használat után a haja szépen légies lesz, volumennel és teljes ragyogással, egész nap.

Polimerek: Védi a hajat a nedvességvesztéstől, és gazdag volument ad a hajnak.

Panthenol: Védi a hajat a sérülésektől, és természetes rugalmasságot nyújt.
Egyedi tulajdonságok:
  • Hidratál és véd a sérülésektől,
  • termikus védelmet nyújt a hajnak,
  • antisztatikus hatással rendelkezik,
  • ragyogó fényt ad a hajnak,
  • a hajat légiessé teszi, tele volumennel.
Londa Professional Multiplay Micro Mousse 200 ml használata?
A Londa Professional Multiplay Micro Mousse habot sprayben használhatja mind száraz, mind nedves hajra.

Száraz haj: Permetezze a habot a száraz hajra 30 cm távolságból, a gazdag volumen és a frizura erős tartásának létrehozásához.

Nedves haj: Rázza fel alaposan a habot, és permetezzen kis mennyiséget a tenyerébe. Ezután vigye fel a törülközővel szárított hajra, és igazítsa az igényeinek megfelelően.
Összetevők:
Aqua/Water/Eau, Dimethyl Ether, Alcohol Denat, Acrylates/C1-2 Succinates/Hydroxyacrylates Copolymer, Butane, Aminomethyl Porpanol, Ceteareth-25, Propane, Isobutane, Parfum/Fragrance, Triethyl Citrate, Panthenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-12, Dimethicone, Benzoic Acid, Ammonia, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Citric Acid, BHT
A Londa profi kozmetikai márka fiatalos és több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik. 1880-ban, a német fodrász, Franz Stroeher alapította. Létezésének elején a márka parókák gyártásával foglalkozott, ám az idő múlásával a cég a hajfestékek és más fodrászati termékek gyártására összpontosított. 1956 óta a márka a Wella Professionals multinacionális társaság alá tartozik, és mégsem veszíti el az egyediségét. Mindig arra törekszik, hogy ihletet és oktatást biztosítson a fodrászok számára, a világ minden tájáról. Manapság a Londa Professional a világon az egyik legtapasztaltabb szalon márka, több mint 50 éves hagyományainak, szakértelmének és kutatásának köszönhetően. Innovatív ápolási és formázási termékcsaládot kínál, kivételesen hatékony receptekkel, értékes természetes kivonatokat használ az azonnali ápolás vagy stílushatás biztosítása érdekében. A Londa nem csupán forradalmian új termékek, gyönyörű csomagolás, hanem intelligens termékcímkézés is, a könnyebb tájékozódás érdekében, a széles kínálatukban. A márka választékában felfedezhet mindenféle hajterméket, samponokat, balzsamokat, maszkokat, kúrákat, hajfestékeket, mindegyik kifejezetten egy adott hajtípus számára. Ez biztosítja, hogy a Londa termékek garantálják a helyes és azonnali eredményt. A London Professional segítségével mindig jó kezekben van.