Miért pont a KIEPE Professional Luxury Premium Series 2452 – 5.5“/ Silver?

A tökéletesen éles, könnyű és kiváló minőségű professzionális fodrászolló a tökéletes vágás alfája és omegája. Emelje magasabb szintre a vágás művészetét a KIEPE Professionals márka professzionális ollóval. A KIEPE Professional Luxury Premium Series 2452– 5.5"/Silver fodrászolló kiváló minőségű AISI 420 rozsdamentes acélból készült, egyenes pengékkel és nyéllel. A továbbfejlesztett állítható csavaros technológia sima forgó mechanizmussal biztosítja az olló pontos beállítását. A gyémántvágású penge klasszikus és igényes vágást tesz lehetővé, az ultraéles pengék pedig precíz és egyenletes hajvágást tesznek lehetővé. Az olló kivehető belső gumigyűrűket és ujjtámaszt tartalmaz. Tökéletesen kiegyensúlyozott súlyának és ergonomikus formájának köszönhetően az olló minden kézbe illeszkedik, könnyű és kényelmes vágást biztosít, valamint megakadályozza a krónikus kézfájdalmat és íngyulladást.

Penge hossza: 5,5"

Olló hossza: 14 cm

Kivitel: AISI 420 rozsdamentes acél

Egyedi tulajdonságok:
  • Professzionális fodrász olló,
  • könnyű, erős és tartós konstrukció,
  • kézzel vágott ultraéles pengék,
  • állítható csavar a pontos beállításhoz,
  • kiegyensúlyozott súly és ergonomikus forma,
  • szilárd kisujjtámasz,
  • érdekes divatos dizájn,
  • kivehető belső gumigyűrűk.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a KIEPE Professional Luxury Premium Series 2452 – 5.5"/Silver ollót helyesen használni?
A rendszeres karbantartás fontos, hogy a hajvágó a lehető leghosszabb ideig éles és tökéletes állapotban maradjon. Minden vágás után helyezze az ollót tokba vagy puha felületre. Ne helyezze az ollót a fésűk és más szerszámok közé, mert ez eltompulhatja a pengét. Az ollót rendszeresen kenje meg olajjal. Ez növeli a vágófelületek csúszósságát és csökkenti a pengék kopását.

A KIEPE Professional professzionális márka az 1960-as években született az olaszországi Lombardia-ban, és a világ egyik legjobbjának elismert fodrászati eszközök széles választékát kínálja. Kezdetben a cég főleg a professzionális borotvák és haj ollók gyártására összpontosított, később fodrászati cikkek széles választékára, mint például hajvágó és -gép, vasaló és hajsütő, vagy hajszárító gyártására összpontosított. 2010-ben a KIEPE Professional márka elismerést kapott a Lombardia régiótól azért, mert képes egyedülálló ilyen típusú eszközöket létrehozni és az ezek előállításához használt technológiára.