Miért pont a Kérastase Elixir Ultime L'Huile Valentine´s Edition Rabbit 100 ml?
ával és mandarinnal, fás jegyekkel és pézsma kivonattal: ez az olaj érzéki simogatást kölcsönöz a hajba felszívódva.

Egyedi tulajdonságok:

  • Azonnal 8x fényesebbé teszi a haját,
  • hosszan tartó finom illatot kölcsönöz a hajnak,
  • intenzív fényt ad a hajnak,
  • garantálja a hővédelmet 230 °C-ig,
  • védi a hajat a szöszösödéstől,
  • csökkenti a töredezett hajvégek törékenységét,
  • megkönnyíti a fésülést a gyökerektől a végekig,
  • megkönnyíti a hajformázást,
  • azonnal és intenzíven simítja a hajat.

Hogyan kell a Kérastase Elixir Ultime L'Huile Valentine´s Edition Rabbit 100 ml-t használni?

Alapként vigyen fel 3 csepp olajat a tenyerére, majd a hajra, a közép hajhossztól a hajvégekig.
Szerkessze tetszés szerint.
A befejezés részeként vagy a kezelt haj frissítésekor vigyen fel egy adagot a tenyerébe, majd a száraz hajra, hogy megerősítse a fényét és az illatát.

A Kérastase Elixir Ultime L'Huile Valentine´s Edition Rabbit 100 ml összetétele:

Cyclopentasiloxane - Dimethiconol - Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil - Argania Spinosa Kernel Oil - Sclerocarya Birrea Seed Oil - Camellia Oleifera Seed Oil - Pentaclethra Macroloba Seed Oil - Caprylic/Capric - Triglyceride - Linalool - Alpha-Isomethyl Ionone - Limonene - Coumarin - Benzyl Alcohol - Phyllanthus Emblica Fruit Extract - Tocopherol - Parfum / Fragrance

Ajánljuk figyelmébe
A luxus Kérastase hajápolási márkák története 1964-ben kezdett íródni Párizsban. Több mint 700 tudós vesz részt a samponok, kondicionáló szerek, olajok és más egyedi termékek fejlesztésében, akik gondosan tesztelik és elemezik az összes luxusterméket az Ön számára. A luxus hajápolási márka filozófiája és vezető gondolata "mindenekelőtt az ápolás". A Kérastase számos termékcsaládot kínál, amelyek mindegyike különféle haj problémával foglalkozik. Akár legyen szó a Nutritive termékcsaládról, amely gondoskodik a száraz és feszült hajról, vagy a Chronologiste termékcsaládról, amelyet kifejezetten az öregedő haj gondozására fejlesztettek ki, mindig megtalálja a teljes hajápolási megoldást ebben a márkában. Nem szabad elfelejteni az Aura Botanica természetes tápláló haj kozmetikumok sorozatát sem, amely nagy népszerűségnek örvend az ügyfelek körében, de a fodrászokéban is.

A Kérastase egy olyan márka, amely elkötelezett a fenntartható anyagok felhasználására, a víz pazarlásának és a szénlábnyomnak csökkentése mellett. Parabének, szilikonok, szulfátok és egyéb vegyszerek nélküli termékeket is talál.