Miért pont a Goldwell System Color Remover 150 ml?
A hajfesték termékek használata után a homlok, a fül és a kéz nem kívánt elszíneződésének kíméletes és biztonságos eltávolítása érdekében a Goldwell márka a Goldwell System Color Remover színeltávolítót fejlesztette ki.

A színeltávolító egy nagyon gyengéd folyadék, amely biztonságosan eltávolítja a nem kívánt foltokat a hajfestést követően. Nagyon jól tolerálható és dermatológiailag tesztelt.
Egyedi tulajdonságok:
  • Finoman eltávolítja a festéket a bőrről,
  • maximális gyengéd összetétel,
  • jó tolerálhatósággal rendelkezik,
  • bőrgyógyászatilag tesztelt.
Hogyan kell a Goldwell System Color Remover 150 ml-t használni?
Vigye fel a festékeltávolítót egy darab vattára vagy egy vattapamacsra, és többször alaposan dörzsölje meg az érintett területet, amíg az elszíneződés teljesen eltűnik. Végül kezelje a bőrt krémmel. A terméket kizárólag professzionális használatra szánják.
A Goldwell System Color Remover 150 ml összetétele:
Aqua, Alcohol Denat., C11-15 Pareth-9, Sodium Carbonate, Sodium Bicarbonate.
Az 1948-ban Németországban alapított Goldwell professzionális márka a professzionális fodrászok számára készült haj kozmetikumok gyártója. Goldwell a legújabb haj- és divattrendeket jelképezi, amelyeket a világhírű stylistok inspiráltak. Létrehozása óta az inspiráló Goldwell márka folyamatosan tökéletesíti termékeit és kiterjesztette a világpiacra, szorosan együttműködve a fodrászokkal, hogy tapasztalatokat és inspirációt nyerjen. Támogatja a kreativitást, és visszajelzést nyer tőlük a továbbfejlesztéshez. A Goldwell márka célja, minden hajtermék egyszerű és hatékony használata, maximális kíméletességgel a hajhoz, akár otthon is. A márka széles termékskálát kínál a különféle hajtípusokra összpontosítva, amelyek közül mindenki valóban tud választani. A Dualsenses termékcsalád ápolási termékei zsíros, száraz, finom, de makacs és kémiailag sérült hajra is alkalmasak. Az ikonikus Topchic hajfestékeket kifejezetten a professzionális fodrászatok számára fejlesztette ki, és tartósan ragyogó színt biztosít.