Miért pont a Goldwell Kerasilk Style Forming Shape Spray 125 ml?
redményt biztosít anélkül, hogy terhelés érzetét keltené. A frizura gyönyörűen fog tartani, de a haj rugalmas, puha és erős marad.

Egyedi tulajdonságok:

  • Formáló spray selyem és keratin tartalommal
  • többfunkciós használat - kisimít, kiegyenesít, de göndörít is
  • hővédelmet hoz létre
  • rugalmas megerősítés,
  • terhelés érzete nélkül.

Hogyan kell a Goldwell Kerasilk Style Forming Shape Spray 125 ml-t használni?

Permetezze száraz hajba. Ne öblítse le. Ezután folytassa a formázást a szokásos módon.

A Goldwell Kerasilk Style Forming Shape Spray 125 ml összetétele:

Water/ Aqua/ Eau - Acrylates Copolymer - Alcohol Denat. – Polysilicone-9 - Aminomethyl Propanol - Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin - Hydrolyzed Silk PG-Propyl Methylsilanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate - Butylene Glycol – Phenoxyethanol - Fragrance/ Parfum – Alpha-lsomethyl lonone - Benzyl Salicylate – Linalool - Citronellol

Az 1948-ban Németországban alapított Goldwell professzionális márka a professzionális fodrászok számára készült haj kozmetikumok gyártója. Goldwell a legújabb haj- és divattrendeket jelképezi, amelyeket a világhírű stylistok inspiráltak. Létrehozása óta az inspiráló Goldwell márka folyamatosan tökéletesíti termékeit és kiterjesztette a világpiacra, szorosan együttműködve a fodrászokkal, hogy tapasztalatokat és inspirációt nyerjen. Támogatja a kreativitást, és visszajelzést nyer tőlük a továbbfejlesztéshez. A Goldwell márka célja, minden hajtermék egyszerű és hatékony használata, maximális kíméletességgel a hajhoz, akár otthon is. A márka széles termékskálát kínál a különféle hajtípusokra összpontosítva, amelyek közül mindenki valóban tud választani. A Dualsenses termékcsalád ápolási termékei zsíros, száraz, finom, de makacs és kémiailag sérült hajra is alkalmasak. Az ikonikus Topchic hajfestékeket kifejezetten a professzionális fodrászatok számára fejlesztette ki, és tartósan ragyogó színt biztosít.