Miért pont a Goldwell Kerasilk Reconstruct Intensive Repair Pre-Treatment 125 ml?

Károsodott a haja a gyakori hajfestéstől, tartóstól vagy hő általi kezeléstől? Itt a megoldás arra, hogyan adjuk vissza a hajnak az elvesztett vitalitást, erőt és hosszantartó fényességet. Az intenzív Goldwell Kerasilk Reconstruct regeneráló ápolás erősíti és kitölti a haj rendkívül terhelt részeit, melynek ráadásul táplálást és intenzív regenerálást nyújt. A benne lévő keratin simítja a haj felületét, és a hyaloveilic sav elősegíti az intenzív regenerációt. A hialoveinsav hajmosás után is a haj felszínén marad, így védi a hajszálat a károsodástól és intenzíven helyreállítja azt. A rendszeres ápolás során a haja egészséges megjelenést. ragyogó fényességet és bársonyos selymességet kap. Jellemzők:
  • Erősít és helyreállít

  • védi a hajat a sérülésektől

  • hosszantartó fényt és selymességet ad

  • javítja a haj haj területeit

  • súlyosan sérült hajra alkalmasAktív összetevők:
  • keratin

  • hyaloveilic savHasználat
  • Az ápolót használja a Goldwell Kerasilk Reconstruct Intensive Repair Treatment helyreállító ápolás használata előtt.

  • Permetezze nedves, törölközővel megszárított hajra, applikálja a Goldwell Kerasilk Reconstruct Intensive Repair Treatment helyreállító ápolót, hagyja hatni a használati utasítás szerint, majd alaposan öblítse le. 


Az 1948-ban Németországban alapított Goldwell professzionális márka a professzionális fodrászok számára készült haj kozmetikumok gyártója. Goldwell a legújabb haj- és divattrendeket jelképezi, amelyeket a világhírű stylistok inspiráltak. Létrehozása óta az inspiráló Goldwell márka folyamatosan tökéletesíti termékeit és kiterjesztette a világpiacra, szorosan együttműködve a fodrászokkal, hogy tapasztalatokat és inspirációt nyerjen. Támogatja a kreativitást, és visszajelzést nyer tőlük a továbbfejlesztéshez. A Goldwell márka célja, minden hajtermék egyszerű és hatékony használata, maximális kíméletességgel a hajhoz, akár otthon is. A márka széles termékskálát kínál a különféle hajtípusokra összpontosítva, amelyek közül mindenki valóban tud választani. A Dualsenses termékcsalád ápolási termékei zsíros, száraz, finom, de makacs és kémiailag sérült hajra is alkalmasak. Az ikonikus Topchic hajfestékeket kifejezetten a professzionális fodrászatok számára fejlesztette ki, és tartósan ragyogó színt biztosít.