Miért pont a Gestil Wonder balzám 500 ml?

Exkluzív regeneráló hajpakolási krém Gestil Wonder 500 ml bambuszkivonattal. A kivételes összetevőinek köszönhetően javasoljuk a tartós hullámmal, festéssel, melírozással, a smog következtében megsérült hajszálakhoz és a puha, hullásra hajlamos hajhoz. A hajnak nagy fényt, selymességet és hidratációt ad. A használata után a haj nagyon jól szétfésülhető, gyönyörűen regenerált, fényes és erőteljes lesz.


A Gestil Wonder 500ml használata: egyenletesen vigye fel a mosott hajra. Minden mosás után 3-5 percig hagyja hatni, majd alaposan vízzel öblítse le. Javasoljuk szintén, hogy készítsen ezzel a kiváló hajpakoló anyagból készítsen 30-60 percig tartó hajpakolás.

A Gestil olasz kozmetikai márka elsősorban a haj- és fejbőr problémák megoldására összpontosít. A termékek kiemelkednek kíméletes hatásukkal és a természetes aktív összetevők és a természetes kivonatok kiegyensúlyozott koncentrációjával. Próbálja ki az ikonikus Gestil Wonder hajmaszkot! A bika mirigyek egyedi összetételét bambuszkivonatok váltották fel, de a maszk továbbra is ugyanolyan hatékony és népszerű. Az egyéb termékek közt megtalálja a világhírű placenta hajhulló szérumot és más nagyszerű samponokat, kondicionálókat és hajpakolásokat is. A Gestil márka nemcsak a gyönyörű haj szerelmeseinek körében népszerű, hanem világszerte használják elismert fodrászatokban is.