Miért pont a Fanola Blue Bleaching Powder 75 g?
A Fanola Blue Bleaching Powder kompakt világosító púder minden hajvilágosítás vagy -melír technikához készült. Akár 7 tónussal is világosít. Világosítás után a haj megőrzi bársonyos puhaságát és ragyogó megjelenését. Gyors és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé, mivel pormentes összetétele van. Kizárólag professzionális hajvilágosítás- és melír technikákhoz készült.
Egyedi tulajdonságok:
  • Világosítja a hajat 7 tónussal,
  • haj melírozására is alkalmas,
  • puhaságot és fényt ad a hajnak,
  • pormentes összetételű,
  • csak professzionális használatra.
Hogyan kell a Fanola Blue Bleaching Powder 75 g-ot használni?
A Fanola Blue Bleaching Powder világosító port keverje össze a Fanola fejlesztővel 1: 2 arányban (1 rész krém + 2 rész fejlesztő).

Ezután vigye fel a kevert keveréket a hajra. Ne hagyja 35 percnél tovább hatni a hajon. A hatóidő után alaposan öblítse le a hajat vízzel és mossa meg samponnal.
A Fanola Blue Bleaching Powder 75 g összetétele:
Potassium persulfate, Ammonium persulfate, Sodium Silicate, Magnesium carbonate hydroxide, Sodium metasilicate, Sodium stearate, Cyamopsis tetragonolobus gum, Kaolin, Magnesium Oxide, Cyclodextrin, Disodium lauryl sulfosuccinate, Parafinum Liquidum / Mineral Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA C.l 77007/ Ultramarines.

A Fanola a hajápoló termékek kreatív professzionális márkája. Mindössze 15 év alatt a Fanola márka a hajkozmetikumok piacának stabil szereplőjévé vált. Egy színes, fiatal, jövőorientált márka, amely soha nem unatkozik, minden termékcsaláddal új, eredeti ötletekkel áll elő. A Fanola szabadságot ad a kísérletezésre, és ezzel hangsúlyozva szépségét.