Miért pont a Black Professional Line Volume Up Shampoo 300 ml + Mask 250 ml?

A Black Professional márka egy új, Volum Up termékcsaláddal jött ki a piacra, amely lágy hajának gazdag térfogatot nyújt. Az ajándékszett tartalmaz sampont, a haj térfogatának növelésére, és tápláló hajmaszkot, amely nemcsak térfogatot nyújt a hajnak, de mély táplálást is. A benne lévő bambusz kivonat regenerálja és erősíti a haj szerkezetét, növeli a haj rugalmasságát és térfogatát, anélkül, hogy a hajat terhelné. A sampon és hajmaszk használata során a haj visszanyeri ragyogó fényességét, térfogatát és tápláltságát. Jellemzők:
  • visszaadja a hajnak a vitalitást, a fényt és a rugalmasságot

  • gazdag térfogatot nyújt

  • mélyen táplálja és erősíti a hajat

  • gyönyörű édes illatúvá teszi a hajat

  • lágy hajra alkalmasHasználat
  • A sampont vigye fel a vizes hajra, finoman masszírozza el, majd alaposan öblítse le.

  • A hajmaszkot vigye fel a megmosott, törölközővel megszárított hajra, hagyja néhány percig hatni, majd alaposan öblítse le.


A professzionális hajápolási termékek olasz gyártója, a Black Professional Line 1955 óta jelen van a piacon, és filozófiája "az innováció támogatása és a haj trendek megjósolása". Az eredmény professzionális hajtermékek, tisztán olasz szívvel, kiváló minőséggel, kiváló áron. A természetes és bevált hatóanyagok és a hagyomány egyedülálló kombinációja révén a Black Professional Line a professzionális fodrászok és a gyönyörű egészséges haj szerelmeseinek kedvencévé vált, szerte a világon. Akár hajápolási termékeket, például samponokat, kondicionálókat és hajmaszkokat, akár hajformázó termékeket, például lakkokat, géleket és krémeket próbál ki, beleszeret a Black Professional Line hajápolási termékekbe!