Miért pont a Brazil Keratin Amla Vital Hair Oil 50 ml?
Ha a haja sérült, száraz és jelentős hajhullástól szenved, próbálja ki az új Amla haj termékcsaládot a cseh Brazil Keratin márkától, amely segít megszüntetni a hajhullást, és biztosítja a szép és egészséges megjelenésű hajat.

A Brazil Keratin Amla Vital Hair Oil hajolaj segít a sérült és legyengült haj újjáélesztésében. Hatása biztonságos természetes kezelés, lassítja a hajhullást és egyúttal felgyorsítja a haj növekedését.Az amlaolaj (indiai egres) aminosavak és C-vitamin természetes forrása. Jelentősen támogatja a szőrtüsző táplálását, és csökkenti a haj őszülésének folyamatát is.

Amla olaj: A hajolajat az Amla gyümölcsből nyerik, amely az egyik legmagasabb C-vitamin-koncentrációjú gyümölcs. Amla támogatja a haj növekedését, javítja a haj szerkezetét és utánozhatatlan, ragyogó fényt kölcsönöz neki. Ennek az olajnak minden egyes használata után a haj védett a káros hatások ellen, és a gyökerektől a végéig megerősödik. Az olaj 100% -ban növényi, nem tartalmaz kémiai tartósítószert, parfümöt és színezéket.
Egyedi tulajdonságok:
  • Regenerálja a sérült hajszálakat,
  • lassítja a hajhullást,
  • támogatja az egészséges haj növekedését,
  • mélyen táplálja a hajat,
  • csökkenti a haj őszülésének folyamatát,
  • nagy arányban tartalmaz C-vitamint és aminosavakat,
  • sérült hajra alkalmas.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a Brazil Keratin Amla Vital Hair Oil 50 ml-t használni?
A Brazil Keratin Amla Vital Hair Oil hajolajat kétféleképpen használható.
Regenerálás: Vigyen fel néhány csepp olajat a fejbőrre és a haj hosszára, és végezzen gyengéd fejmasszázst. Ne öblítse le a hajról a hajolajat. Ezután hagyja a hajat szabadon száradni, vagy szárítsa meg hajszárítóval.
Pakolás: Tegyen néhány csepp olajat a száraz hajra és a fejbőrre, és végezzen gyengéd fejmasszázst. Csomagolja a haját fóliába vagy műanyag zacskóba, és hagyja hatni 30-60 percig. Ezután mossa meg a haját a Brazil Keratin Amla Vital Shampoo samponnal.
A Brazil Keratin Amla Vital Hair Oil 50 ml összetétele:
Emblica Officinalis (Amla) Fruit Extract and Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Eclipta Alba, Parfume.
A Cseh, BK Brazil Keratin hajkozmetika elsősorban azért emelkedik ki, mert az összes termékében magas a keratin arány. A termékek magasabb koncentrációban tartalmaznak speciálisan kezelt keratint, mint a szokásos hajkészítmények. A BK Brazil keratin termékek megbirkóznak az egészségtelen megjelenésű hajjal, a melír és a festés által sérült hajjal, a porózus, szöszös és törékeny hajjal, valamint megnyugtatja és táplálja a fejbőrt. A BK Brazil keratin választékában exkluzív termékek széles skálája található, amelyek további nem hagyományos összetevőkkel dúsítottak, mint például csokoládé, arany vagy argan olaj. A BK Brazil keratin termékek professzionális használatra és otthoni hajápolásra egyaránt alkalmasak.