Miért pont a Beauty Blender Bio Pure Make-Up Sponge?

A hibátlan smink elengedhetetlen segítője. Ez a Beauty Blender Bio Pure Make-Up Sponge, amely biztosítja, hogy a sminke tökéletes legyen, egyetlen hiba nélkül.

Az eredeti csepp alakú megjelenés lehetővé teszi, hogy egyenletesen vigye fel kedvenc sminkjét, BB krémjét vagy alapozóját, így tökéletesen alkalmazkodik minden arc kontúrjához. Néhány másodpercen belül bársonyos felületet és hibátlan fedést kölcsönöz a bőrnek.

A Beauty Blender Bio Pure Make-Up Sponge a Beautyblender első növényi terméke. A termék a forradalmian új BioPlush ™ habból készül. A hab 60%-ban hulladékcukornádból nyert növényi előpolimerből készül. A felhasználható anyagok közül a Beautyblender a cukornádat választotta, mert ez megújuló erőforrás. A csomagolás újrahasznosított gyanta felhasználásával PCR-el készül, és kevesebb vízveszteséggel készül. A Beauty Blender Bio Pure sminkszivacs az Egyesült Államokban készült, vegán, latex-, parabén-, szulfát- és ftalátmentes.

Egyedi tulajdonságok:
  • Egyenletes és egyszerű alkalmazás,
  • csökkenti a sminkfelhasználást,
  • alkalmazkodik az egyes arcok kontúrjaihoz,
  • ikonikus csepp alakú,
  • fenntartható anyagból készült,
  • ultra finom felület,
  • nem tartalmaz latexet, parabéneket, szulfátokat és ftalátokat,
  • vegán,
  • hipoallergén.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a Beauty Blender Bio Pure Make-Up Sponge-ot használni?
A Beauty Blender Bio Pure Make-Up Sponge szivacsot használat előtt kellően át kell áztatni folyó víz alatt, és törölközővel kikell nyomni. Ezután felviheti kedvenc sminkjét, alapozóját, krémes pirosítóját vagy más bőrtermékét.
A Beautyblender márka egyedi termékkel érkezett a világra. Rea Ann Silva, hollywoodi sminkművész által feltalált szivacsos applikátoruk forradalmat képvisel a make-up alkalmazásában és a hibátlan bőr megjelenés. Ez a rendkívüli szivacs nemcsak olyan hírességek körében vált népszerűvé, mint például Beyonce, Rihanna vagy Jennifer Lawrence, hanem könnyű használatának és mindig tökéletes eredményének köszönhetően a hétköznapi fogyasztók körében is. Minden Beautyblender egyedi anyagból készül, amely lehetővé teszi a smink felvitelét a termék pazarlása nélkül, és hibátlan lefedést biztosít. Élek nélkül készült, a látható vonalak és csíkok kiküszöbölésére. Kísérletezzen ezzel az egyedi szivaccsal, és fedezze fel a hibátlan smink készítéséhez vezető utat.