Alterna Caviar Smoothing Hydra Gelée 100 ml

Hidratáló zselé kreppesedés ellen
Alterna
A termék jelenleg nem elérhető
Katalógus szám: ALT0102
A termék súlya: 178 g
Miért pont a Alterna Caviar Smoothing Hydra Gelée 100 ml?

Tápláló hidratáló zselé, segít hatékonyan harcolni a kreppesedéssel szemben, kisimítja a hajat, ragyogó fényt ad neki és védi a károsodástól a forró hajformázáskor. Használható nedves hajra hajszárítás előtt, de száraz hajra is az azonnali hatás érdekében. Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket, festékanyagot, sem más szintetikus anyagot, amelyek károsítanák a hajat.Tulajdonságai:
  • védi a hajat a hőhatású hajformázás során

  • megelőzi a haj sérülését

  • kisimítja a haj nem kívánt kreppesedését

  • mélyrehatóan hidratálja a hajat

  • ragyogó fényt ad

  • nem nehezíti el a hajatHajtípusok:
  • valamennyi hajtípusra alkalmasHasználata:
  • a hajformázás előtt vigye fel a zselét a nedves vagy száraz hajra ne öblítse le


Ajánljuk figyelmébe
Az Alterna csúcsminőségű profi kozmetikumait 1997-ben alapították a kaliforniai Beverly Hills-ben. Ezt a luxus hajkozmetikát azért hozták létre, mert az Egyesült Államokban nem volt elérhető olyan hajápolás amely luxus, kiváló minőségű és ugyanakkor természetes hajápolás volna. Az Alterna márkának köszönhetően nem kell választania a professzionális, a klinikailag bizonyított és a természetes ápolás között. Az Alterna teljesíti ezeket a követelményeket és még sok mást. A minőségről és a hatékonyságról tanúskodik többek között a csúcsminőségű hollywoodi ügyfélkör, ahonnan nem hiányoznak olyan hírességek mint Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Hayden Panetierre és Jessica Alba.

Az Alterna márka luxus hajtermékei mindenekelőtt a kiváló minőségű és egyedi természetes alapanyagaikról ismertek. Termékeikben nagyon hatékony összetevőket talál, például kaviár kivonatot, tengeri bioaktív anyagokat, tanúsított bio növényi kivonatokat és olasz szarvasgombaolajat. A termékek nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, mint amilyenek a szilikonok, parabének és ftalátok.