Miért pont az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder 400 g?

Innovatív világosítórendszer a pontos és természetes hatásért. Az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder púderes világosító lehetővé teszi a világos és sötét haj alapjainak akár 7 fokozattal való világosítását, eltávolítja a szőrt sötét pigmenteket és a maximális természetes világosító hatást hozza létre. Alkalmas minden hajvilágosítási technikához, a finom melírektől, a divatos balayage-től a teljes hosszban történő tökéletes világosításig fólia vagy fólia használata nélkül.

Az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder púderes világosító biztosítja a haj extra világosságát, és gyengéd összetételének köszönhetően megakadályozza a haj károsodását. Az egyedülálló, hatóanyagokat és összetevőket tartalmazó Double Bond Reconstruction Complex védi és erősíti a haj belső szerkezetét a szőkítési folyamat során, hidratáltan, tápláltan és feszesen tartja a hajat, megőrzi természetes rugalmasságát, puhaságát és egészséges megjelenését. A gyorsan száradó agyag textúra tökéletesen szigeteli az egyes rugókat, így ez a világító fólia használata nélkül is alkalmas technikusok számára. A finom púder az előhívóval keverve sűrű krémes állagot képez, amely könnyen felvihető és tökéletesen tapad a hajszálhoz.

Az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder professzionális púderes világosító kizárólag fodrászszalonokban való professzionális használatra készült.

Double Bond Reconstruction Complex: Innovatív védelem fokozó keratinnal, amely a haj felszínén és belsejében hat. Helyreállítja a haj sérült részeit, és belülről újrastrukturálja a hajszálakat.

Fehér agyag: Tisztító és revitalizáló tulajdonságokkal rendelkezik, védi a hajszálakat, és erősen, rugalmasan és puhán tartja a hajat.

Egyedi tulajdonságok:
 • Púderes világosító a haj gyengéd világosításához,
 • sötét hajalapra is alkalmas,
 • akár 7 fokozatú világítást tesz lehetővé,
 • ideális világosítási technikákhoz fólia használata nélkül,
 • revitalizálja és védi a hajszálakat a festési folyamat során,
 • hidratálja, táplálja és feszesíti a hajat,
 • megőrzi a haj természetes megjelenését,
 • puhává, egészségessé és fényessé varázsolja a hajat.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder 400 g-ot használni?

Az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder púderes világosítót keverje össze az előhívóval az ajánlott arányban. Addig keverjük, amíg sima, krémes állagot nem kapunk. Vigye fel száraz, mosatlan hajra, és hagyja hatni akár 55 percig. Végezzen rendszeres szemrevételezést a világosítási folyamat során. Az hatóidő után alaposan öblítse le a haját, és samponnal kezelje.

Keverési arány: Állítsa be a keverési arányt a kiválasztott világosítási technikákhoz 1:1 és 1:3 között

Hatóidő: A maximális hatóidő 55 perc

Ajánlott fejlesztő: Alfaparf Milano Oxid'o Stabilized Peroxide Cream

Figyelmeztetés:
 • Javasoljuk, hogy az első használat előtt végezzen érzékenységi tesztet. Ha allergiás reakció jelentkezik kiütés formájában, ne használja a festéket.
 • A termék nem alkalmas 16 év alatti személyek számára.
 • Ne vigye fel olyan hajra, amelyre hennát alkalmaztak.
 • Viseljen védőkesztyűt az alkalmazás során.
 • Ne használja szempillák és szemöldök színezésére.
 • Ha szembe kerül, azonnal öblítse le vízzel.
Az Alfaparf Milano BB Bleach Blonde & Brunette Free Style Lift Clay Powder 400 g összetétele:
Potassium Persulfate – Kaolin – Sodium Silicate – Magnesium Carbonate Hydroxide – Sodium Metasilicate – Maltodextrin – Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) – Oryza Sativa (Rice) Starch – Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum – EDTA – Guar Hydorxypropyltrimonium Chloride – Silica – Aqua (Water, Eau) – Hydroxypropylgluconamide – Hydroxypropylammonium Gluconate – Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin – Phenoxyethanol – Potassium Sorbate – Sodium Benzoate

Az Alfaparf Milano márka a világ vezető neve a professzionális hajápolásban, amely innovatív termékeket és technológiákat kínál a hajfestéshez, ápoláshoz és hajformázáshoz. A hosszú múltra visszatekintő és a szépség iránti szenvedélyes Alfaparf Milano a luxusápolást a kreativitással és a kiváló teljesítménnyel ötvözi a gyönyörű haj érdekében.