Miért pont a Wella Professionals Blondorplex Multi-Blonde Lightening Powder 800 g?
A Wella Professionals bemutatja a Blondorplex rendszert. Hatékony világosító erőt biztosít, mint a klasszikus Blondor púder, de jobb összetétellel és hatóanyaggal Wellaplex No1 (malic acid). Első ízben tartalmaz Bond Building Technology szőkítő port, amely már a világosítás során gondoskodik a hajszálak rekonstrukciójáról. Ez a technológia védi a hajat a színezés során, hogy megakadályozza a haj károsodását és porozitását.

Helyreállítja a haj megszakadt kötéseit a kémiai kezelés alatt és után. Jelentősen csökkenti a sérülést minden egyes festésnél. Ennek eredményeként a haj vastagabb és egészségesebb lesz. Az új Blondorplex rendszer akár 97%-ban megakadályozza a haj töredezését festés közben.

A Wella Professionals Blondorplex Multi-Blonde Lightening Powder akár 7 árnyalattal világosítja a hajat anélkül, hogy károsítaná azt. Sárga ellenes molekulákat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a nem kívánt sárga és narancssárga felhangot a világosítás során. Használható fejbőrre és fóliával való festésre is.

A Blondorplex haj világosító púderrel való világosítása és öblítése után mindig vigye fel a Wella Professionals WellaPlex Step 2 Bond Stabilizer 500ml-t, 10 percig.
Egyedi tulajdonságok:
 • Az akár 7 árnyalattal történő tökéletes világosítás érdekében
 • akár 97%-kal kevesebb haj töredezett,
 • megakadályozza a sárga tónusokat,
 • pormentes termék,
 • megakadályozza a haj károsodását,
 • alkalmas fejbőrre,
 • fóliafestési technikákhoz használható.
Hogyan kell a Wella Professionals Blondorplex Multi-Blonde Lightening Powder 800 g-ot használni?
1. LÉPÉS:

Keverje össze a Blondorplexet a Welloxon Perfect 1,9%, 4%, 6%, 9%, 12% fejlesztővel 1:1,5-1:2 arányban. Ha a terméket közvetlenül a fejbőrre viszi fel, használja a Welloxon Perfect 6%-ot. Hagyja hatni akár 50 percig a kívánt fényintenzitástól függően.

2. LÉPÉS:

Alaposan öblítse le a haját, amikor elérte a kívánt világosítás intenzitást. Vigyen fel Wella Professionals WellaPlex Step 2 Bond Stabilizer 500ml-t, és hagyja hatni 10 percig. Ezután újra alaposan öblítse le.

Figyelmeztetés:

 • A hajvilágosító krém allergiás reakciókat válthat ki, ezért az első hajszőkítés előtt érzékenységi tesztet kell végezni.
 • Ne használja, ha kiütések vannak az arcán vagy érzékeny, irritált és sérült fejbőre van.
 • Ne használja szempilla és szemöldök festésére.
 • Viseljen megfelelő kesztyűt.
 • Tartsa távol gyermekektől.
 • Kizárólag fodrászszalonokban való professzionális használatra készült.
A Wella Professionals Blondorplex Multi-Blonde Lightening Powder 800 g összetétele:
Potassium Persulfate- Sodium Silicate - Ammonium Persulfate - Magnesium Carbonate Hydroxide - Sodium Stearate - Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil/ Huile Minerale - Xanthan Gum – Algin - Disodium Edta - Malic Acid – Silica - Aqua/Water/Eau - Ultramarines Ci 77007

A Wella Professionals fontos márka a professzionális hajápolás és hajfestés területén. 1880 óta nagy múltra visszatekintő cég fodrászszalonok és otthoni használatra szánt innovatív termékekre specializálódott. A hajfesték színeinek és árnyalatainak széles skálájáról ismert, valamint tápláló és védelmet nyújtó hajápoló termékekről. A Wella Professionals márka továbbra is népszerű választás a professzionális fodrászok és a hajápolásukban minőséget és trendeket kereső fogyasztók körében. A kutatásban, képzésben és közösségi kezdeményezésekben való részvétele elősegíti a minőséget és az innovációt az egész iparágban.