Miért pont a Wella Professionals Magma By Blondor 120 g?

Melírozó hajfesték. Szőkítés és árnyalás egy lépésben. Alkalmas a természetes és a festett hajra. Egyedülálló technológia lehetővé teszi először szőkíteni a nagyon sötét hajat is, 6 fokozattal is.

Intenzív, sugárzó színes kontrasztok a fekete, vagy már befestett hajon most lehetségesek előzetes szőkítés nélkül is. A Magma 16 keverhető árnyalatot kínál a maximális kreativitáshoz.Keverés: keverje 1:1,5 arányban, a.m. a.m. 1 rész Magma (pl. 30 g) és 1,5 rész oxidáns (45 g Welloxon Perfect 6%, 9% és 12% a maximális szőkítéshez) mérőpohár használata esetén ez 50 ml (a.m. 30 g) Magma + 45 ml (a.m. 45 g) Welloxon peroxid.A hatóidő: piros árnyalatok - melegítés nélkül 30-60 perc melegítéssel 20-40 perc. Szőke árnyalatok - melegítés nélkül 20-40 perc, melegítéssel 15-30 perc. A hatóidő eltelte után alaposan öblítse le és mossa meg a hajat samponnal. A hosszantartó színes eredmény érdekében használja a Wella Magma Post-Treatment befejező ápoláshoz.A Welloxon oxidáns, ami szükséges a festék keveréséhez, nem része a csomagolásnak és külön kell megvenni.
A Wella Professionals fontos márka a professzionális hajápolás és hajfestés területén. 1880 óta nagy múltra visszatekintő cég fodrászszalonok és otthoni használatra szánt innovatív termékekre specializálódott. A hajfesték színeinek és árnyalatainak széles skálájáról ismert, valamint tápláló és védelmet nyújtó hajápoló termékekről. A Wella Professionals márka továbbra is népszerű választás a professzionális fodrászok és a hajápolásukban minőséget és trendeket kereső fogyasztók körében. A kutatásban, képzésben és közösségi kezdeményezésekben való részvétele elősegíti a minőséget és az innovációt az egész iparágban.