Miért pont a Schwarzkopf Professional Blondme Premium Care Developer 9% 1000 ml?

A Blondme prémium ápoló fejlesztő a Blondme színezőrendszer ideális kiegészítője. Az új, egyedülálló ápolóformula magasabb szintre emeli a Blondme árnyalatokkal való halványítást és színezést. Jobb ápolást biztosít, segít megőrizni a haj természetes nedvességegyensúlyát, és tapintásra puhává és sugárzó fényűvé teszi a hajat. Egyedülálló összetétele lehetővé teszi a luxus, szőke, prémium minőségű szín elérését a szalonban. Minden hajtípusra alkalmas.

  • 9% 30 Vol. - maximális világosítás (nem gyökérfelhordáshoz), fehér hajfedés, természetes világosszőke haj világosítása (8-as szint vagy világosabb), világosítás és tonizálás.

Ez a termék kizárólag professzionális használatra készült.

Egyedi tulajdonságok:
  • intenzív színt biztosít a haj teljes hosszában
  • meghosszabbítja a festék tartósságát
  • gondoskodik a hajról és kisimítja annak rostjait
  • hidratálja és táplálja a hajat
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a Schwarzkopf Professional Blondme Premium Developer 1000 ml-t használni?

Keverje össze az előhívót a Schwarzkopf Professional Blondme termékcsalád színező, tonizáló és világosító termékeivel 1:1 arányban.

A Schwarzkopf Professional márka kiváló termékeket kínál a legigényesebb ügyfelek számára is. Legjobb technológia, élvonalbeli laboratóriumok, innováció és végtelen kreativitás. Ez mind a Schwarzkopf Professional. Kiterjedt portfóliójukban megtalálhatók a leghíresebb hajápolási és hajformázó termékek, például a Silhouette, a BC Bonacure és az OSIS +! A Schwarzkopf Professional márka a világpiaci vezető, 7600 szabadalommal rendelkezik és még a legigényesebb ügyfelek igényeinek is megfelel. A márka szívét a Schwarzkopf Professional hajfestékek képviselik, és a hajfestés világszínvonalú fodrászaival való együttműködés révén olyan specialistává teszik, amelynek nincs versenytársa a világon.