Miért pont a Matrix Color Sync Ammonia Free Permanent Color 90 ml?
A Matrix Color Sync professzionális hajfesték volt a Matrix márka első krémes hajfestéke, amely nem tartalmaz káros ammóniát, amely károsíthatja a hajat, éppen ellenkezőleg, meg tudja gyógyítani a hajat, és nemcsak gyönyörű színárnyalatot kölcsönöz neki, hanem mély regenerációt is biztosít, és védi a hajat a károsodástól. A hajfesték egy szabadalmaztatott ceramid komplexet tartalmaz, amely a festés során gondozza a hajat, és intenzív ápolással és védelemmel látja el.

Választhat a kimeríthetetlen számú árnyalat közül, amelyet ez a festék kínál, és káprázatos ragyogással biztosítja a hajnak a kívánt színt.

A hajfesték kizárólag professzionális használatra készült fodrászatban.

Ceramid komplex: A hajfesték felvitele során ápolja a hajat, mélyen regenerálja a hajat és helyreállítja annak szerkezetét. Védelmet nyújt a hajnak a sérülésektől, kisimítja a hosszúságot és fényessé és puhává teszi a hajat.
Egyedi tulajdonságok:
 • Ammóniamentes krémfesték,
 • védi a hajat a sérülésektől,
 • ragyogó színt ad a hajnak,
 • többféle árnyalatban kapható,
 • kizárólag a Matrix Color Sync fejlesztővel keverhető,
 • ceramid komplexet tartalmaz,
 • gyógyítja a haj szerkezetét,
 • alkalmas minden típusú hajra.
Hogyan kell a Matrix Color Sync Ammonia Free Permanent Color 90 ml?
Keverés: Keverje össze a hajfestéket a Matrix Color Sync fejlesztővel 1: 1 arányban (pl. 60 ml hajfesték + 60 ml fejlesztő).

A festék alkalmazása és hatása:

Alkalmazás a lenövésekre : Vigye fel a festék és a fejlesztő keverékét a száraz haj lenövésekre, hagyja hatni 10 percig, majd húzza a hajhosszra és hajvégekre a fennmaradó 10 percig. Ez idő után alaposan öblítse le a hajat vízzel, és mossa meg festett hajra való samponnal.

Alkalmazás festetlen hajra: Vigye fel a szín és a fejlesztő keverékét a száraz hajra. Kezdje a haj gyökereitől, és azonnal húzza a hajhosszra és hajvégekre. Hagyja hatni 20 percig. Ez idő után alaposan öblítse le a hajat vízzel, és mossa meg festett hajra való samponnal.

A festék felviteléhez a Matrix Color Sync fejlesztőt kell használni, amelyet külön kell megvásárolni!
Figyelmeztetés:
 • A hajfestékek allergiás reakciókat okozhatnak, ezért az első festés előtt érzékenységi tesztet kell végezni.
 • Ne fesse a haját, ha kiütés van az arcán, vagy érzékeny, irritált és sérült fejbőre van.
 • Ne használja szempilla és szemöldök színezésére.
 • Viseljen megfelelő kesztyűt.
 • Tartsa távol gyermekektől.
 • A festékeket kizárólag professzionális használatra szánják fodrászatban.
A Matrix az egyik vezető amerikai professzionális hajápolási, hajformázó és hajfestő márka. Ezt a márkát 1980-ban alapította Arnie és Sydell Miller, amerikai fodrászok. Millerék a fodrászoknak átfogó termékskálát szerettek volna biztosítani, a vállalkozásuk növekedésének elősegítésére, ugyanakkor lehetővé tenni számukra, hogy kreativitásuk révén egyedi frizurákat hozzanak létre ügyfeleik számára. A Matrix haj kozmetikumok professzionális márkája gyakran működik a vezető fodrászmesterekkel, és javaslataikra új, teljesen egyedi termékeket hoz létre. Választhat otthoni felhasználásra szánt termékek közül, mint például a nagyszerű Biolage samponok, kondicionáló szerek és maszkok, vagy a természetes ápolási és formázó termékek új sorozatát, a Matrix R.A.W.-ot. A Matrix sorozatban a szakemberek is tudnak választani: tökéletes hajfestékeket, kíméletes oxidálószereket, valamint a klasszikus samponok és kondicionáló szerek gazdaságos csomagolását.