Miért pont a Matrix Color Sync 5-Minute Fast Toner 90 ml?
Élénkítse festett haját, és gyorsan és egyszerűen korrigálja a nem kívánt színárnyalatokat. A Matrix Color Sync 5-Minute Fast Toner demi-permanent toner, az extra gyors színkorrekcióhoz három árnyalatban. A különleges recept azonnal korrigálja és tonizálja a hajszíneket, ugyanakkor 5 percen belül semlegesíti a nem kívánt sárga, sárgaréz vagy vörös tónusokat. Az innovatív ammóniamentes technológia és a kajszibarack- és őszibarackmagolajjal dúsított készítmény kiegyensúlyozza a haj szerkezetének porozitását, megvédi és lágyítja a hajhagymát, a hajat pedig erős és sértetlen, jellegzetes ragyogással tartja. A festék krémes-géles szerkezete nagyon egyszerű alkalmazást tesz lehetővé, és biztosítja a tónus egységességét, erős fénnyel. A Matrix Color Sync 5-Minute Fast Toner sokoldalú használatra alkalmas, az erős hajszínek előzetes tonizálására is. Ideális élénk színekhez és egészséges megjelenésű hajhoz. Ammónia mentes.

Anti Brass: Kék pigmenteket tartalmaz a nem kívánt sárgaréz tónusok semlegesítésére, a 6-8 tónusmagassághoz alkalmas.

Anti Yellow: Lila pigmenteket tartalmaz a nem kívánt sárga tónusok semlegesítésére, amelyeket a 9 és világosabb tónusmagasságához terveztek.

Anti Red: Zöld pigmenteket tartalmaz a meleg tónusok semlegesítésére, az 1-5 tónusmagasságához tervezték.
Egyedi tulajdonságok:
  • Extra gyors toner a színkorrekcióhoz és revitalizáláshoz,
  • semlegesíti a nem kívánt tónusokat (sárgaréz, sárga és piros),
  • biztosítja a tónus egységességét, erős fényességgel,
  • védi és lágyítja a haj kutikuláját,
  • a hajat egészséges és sértetlen állapotban tartja,
  • alkalmas erős hajszín tonizálására,
  • nem alkalmas klasszikus Matrix Color Sync festékekkel való keverésre,
  • ammónia mentes.
Hogyan kell a Matrix Color Sync 5-Minute Fast Toner 90 ml-t használni?
A Matrix Color Sync 5-Minute Fast Toner s demi-tartós tonert keverje 1: 1 arányban a Matrix Color Sync Activator 2,7 % fejlesztővel. Az így kapott keveréket azonnal alkalmazza a törölközővel szárított hajra, és hagyja hatni 2-5 percig, amíg a kívánt eredményt el nem éri. Ezután alaposan öblítse le a haját, ha szükséges, használjon balzsamot.
Összetevők Matrix Color Sync 5-Minute Fast Toner 90 ml
Aqua (Water, Eau) – Deceth-3 – Laureth-12 – Ethanolamine – Cocamide Mipa – Oleth-30 – Deceth-5 - Glycerin – Oleic Acid – Oleyl Alcohol – Hexadimethrine Chloride – Polyquaternium-6 – Parfum (Fragrance) – Ammonium Thiolactate – Hydroxyethylcellulose – Mica – Ascorbic Acid – EDTA – CI 77891 (Titanium Dioxide) – Prunus Armeniaca Kernel Oil/Apricot Kernel Oil – Prunus Persica Kernel Oil /Peach Kernel Oil – Polyquaternium-67 – Toluene-2,5-Diamine – Resorcinol – 2,4-Diaminophenoxyethanol HCL – N,N-BIS(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate – 4-Amino-2-Hydroxytoluene – m-Aminophenol – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Sodium Acetate – Sodium Chloride – Thioglyceryn – Isopropyl Alcohol
A Matrix az egyik vezető amerikai professzionális hajápolási, hajformázó és hajfestő márka. Ezt a márkát 1980-ban alapította Arnie és Sydell Miller, amerikai fodrászok. Millerék a fodrászoknak átfogó termékskálát szerettek volna biztosítani, a vállalkozásuk növekedésének elősegítésére, ugyanakkor lehetővé tenni számukra, hogy kreativitásuk révén egyedi frizurákat hozzanak létre ügyfeleik számára. A Matrix haj kozmetikumok professzionális márkája gyakran működik a vezető fodrászmesterekkel, és javaslataikra új, teljesen egyedi termékeket hoz létre. Választhat otthoni felhasználásra szánt termékek közül, mint például a nagyszerű Biolage samponok, kondicionáló szerek és maszkok, vagy a természetes ápolási és formázó termékek új sorozatát, a Matrix R.A.W.-ot. A Matrix sorozatban a szakemberek is tudnak választani: tökéletes hajfestékeket, kíméletes oxidálószereket, valamint a klasszikus samponok és kondicionáló szerek gazdaságos csomagolását.