Miért pont a Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner For Fine Hair 1000 ml?
Adjon lapos, élettelen hajának gazdag volument, textúrát és egészséges megjelenést. A Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner For Fine Hair kondicionáló a finom, lapos vagy gyenge haj azonnali volumenéhez, valamint annak rugalmasságának, puhaságának és természetes fényének helyreállításához. A természet ihlette kompozíció szójafehérje-kivonatot és pamutvirág-kivonatot tartalmaz, ezek a hatékony összetevők megerősítik a vékony haj belső szerkezetét, erősítik a hajrostot, hidratálják és táplálják a hajat a gyökerektől, és elősegítik a tartós, gazdag volumen kialakulását. A könnyű konzisztencia nem terheli és nem zsírozza a hajat, javítja annak fésülhetőségét és kezelhetőségét, és a hidratált és puha hajat természetes ragyogással biztosítja. Gyönyörű és élénk hajért, amely légies és rugalmas marad, hosszan tartó volumennel. Parabénmentes, vegyileg kezelt hajra is alkalmas.

Szójafehérje kivonat: Hidratálja és táplálja a hajat.

Pamut virág kivonat: Erősíti a haj belső szerkezetét, rugalmasságot és gazdag volument kölcsönöz a hajnak.
Egyedi tulajdonságok:
  • Balzsam finom, lapos és gyenge hajra,
  • hidratálja és táplálja a hajat,
  • haját rugalmassá, puhává és fényessé teszi,
  • tartósan gazdag volument tart fenn a gyökerektől,
  • javítja a haj fésülhetését és kezelhetőségét,
  • alkalmas minden típusú volumen nélküli hajra,
  • parabének nélkül.
Hogyan kell a Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner For Fine Hair 1000 ml-t használni?
Megfelelő mennyiségű Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner For Fine Hair kondicionálót alkalmazza a megmosott, kissé megszáradt hajra, hagyja hatni 1-3 percig, majd alaposan öblítse le. Használja a teljes Matrix Biolage VolumeBloom sorozatot a maximális volumen eléréséhez.
A Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner For Fine Hair 1000 ml összetétele:

Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Starch Acetate, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Parfum / Fragrance, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Maltodextrin, Chlorhexidine Dihydrochloride, Hydrolyzed Soy Protein, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Gossypium Herbaceum / Cotton Extract

A gyártó felelős a termék összetételéért. Az aktuális összetételt a termék csomagolásán találja.