Miért pont a Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment 10 x 6 ml?
Gyenge és vékony hajtól szenved, túlzott hajhullással, és szeretné visszanyerni sűrűségét és egészséges megjelenését? Az intenzív hajhullásgátló Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment kúra minimalizálja a hajhullást, segít meghosszabbítani a haj életét, növeli a haj sűrűségét és erősíti az egyes hajszálakat. A szabadalmaztatott polivitaminokkal dúsított Aminexil technológia támogatja a haj növekedését, erősíti a mechanikusan sérült és törékeny haj belső szerkezetét, megakadályozza a hajhullást és visszaadja a természetes erőt és rugalmasságot. A könnyű textúra nem irritálja a fejbőrt, nem hagy maradékot a hajban, megszünteti a szöszösödést és kisimítja a haj felületét. Átalakítja a vékonyodó élettelen hajat, és sűrűséget, volument és egészséges megjelenést kölcsönöz nekik.

Aminexil technológia: Egyedülálló technológia, amely megakadályozza a kollagén megtelepedését a hajgyökér körül, erősíti a hajrostot és csökkenti a hajhullást.
Egyedi tulajdonságok:
  • Intenzív kezelés a túlzott hajhullás ellen,
  • védi a hajat a vékonyodástól és kopaszodástól,
  • helyreállítja a haj természetes erejét és sűrűségét,
  • erősíti a mechanikusan sérült, gyenge hajat,
  • erőt, vitalitást és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak,
  • csökkenti a haj törését és helyreállítja egészséges megjelenésüket,
  • alkalmas gyenge, vékony hajra, amely hullásra hajlamos.
Hogyan kell a Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment 10 x 6 ml-t használni?
A Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment kúra nedves és száraz hajra egyaránt használható. Naponta egy ampullát vigyen fel a fejbőrre, közvetlenül a hajgyökerekre és az érintett területekre. Masszírozza finoman, ne öblítse le és hagyja megszáradni. A maximális hatás elérése érdekében használjon egy ampullát minden nap 6-8 hétig. Hosszú távú hatás érdekében javasoljuk, hogy évente kétszer ismételje meg a kezelést.
A Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment 10 x 6 ml összetétele:
Aqua (Water, Eau) – Alcohol Denat – Diaminopyrimidine Oxide – PEG-40 Hydrogenated Castor Oil – Benzyl Salicylate – Benzyl Alcohol – Linalool – Citronelool – Citric Acid – Parfum (Fragrance)