Miért pont a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filer Concentrate 400 ml?
Mondjon nemet a törékeny, vékony és elvékonyodó hajhosszaknak. A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filer Concentrate koncentrátum a hajvégek kitöltésére a szabadalmaztatott Filler-A100 molekula legnagyobb koncentrációját tartalmazza, amely kifejezetten a hajrost legérzékenyebb részeire és a haj töredezett részeire összpontosít. A koncentrátum segíti a hajrost szerkezetének megerősítését, így teljességet és erőt kölcsönöz neki. Ez megvédi a haját a nem kívánt töréstől, így élvezheti az erős, hosszú és egészséges hajat.

Filler-A100: mélyen kitölti, erősíti és megújítja a hajszálakat.

Aminosavak: Erősíti és csökkenti a haj törését.

Filloxán: A hajszál mélységéig hatol, amelyet megerősít és megvédi a töréstől.

PQ6: Azonnal ápolja a hajrostot. Visszaállítja annak felületét és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak.
Egyedi tulajdonságok:
  • Koncentrátum a hajvégek kitöltésére,
  • erősíti a hajrostot,
  • erőt, rugalmasságot ad a hajnak,
  • akár 66% -kal csökkenti a hajvégek kopását,
  • véd a sérülésektől és a végek törésétől,
  • erős és egészséges hajat hagy.
Ajánljuk figyelmébe
Hogyan kell a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filer Concentrate 400 ml-t használni?
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filler Concentrate koncentrátumot hetente egyszer használja hajmaszk helyett. Vigyen fel egy ampullát nedves hajra, hagyja hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítse le.
TIPP:
A maximális eredmény és a hosszú haj intenzív ápolásához javasoljuk, hogy a L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer termékcsalád többi termékével együtt használja.
A L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer Ends Filer Concentrate 400 ml összetétele:
Aqua (Water, Eau) - Aminopropyl Triethoxysilane - Lactic Acid - Peg-40 Hydrogenated Castor Oil – Polyquaternium-6 – Phenoxyethanol - Citric Acid – Arginine – Panthenol – Benzyl Salicylate – Benzyl Alcohol - Chlorhexidine Digluconate – Linalool – Limonene – Hydroxycitronellal – Citronellol – Alpha-Isomethyl Ionone - Parfum (Fragrance)

A L'Oréal Professionnel története 1907-re nyúlik vissza, amikor Eugéne Schueller, a francia kémikus kidolgozott egy hajfestési receptet, amely forradalmasította a fodrászat világát.? Két évvel később, találmányának köszönhetően megalakult a L'Oréal Professionnel. Az Eugene első felfedezése óta a márka arra törekszik, hogy fenntartsák azon szenvedélyét, hogy a fodrászoknak szerte a világon a leginnovatívabb termékeket biztosítsák, amelyeket a leghíresebb szakemberek teszteltek és hagytak jóvá. Olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek a legigényesebb szakemberek számára készültek, akik csak a legjobbat várják el, hogy nagyon rövid idő alatt elérjék a legjobb eredményt. A márka évek óta jelen van a párizsi kifutón. A L'Oréal korszerű kutatólaboratóriumai áttörést mutató technológiákat és exkluzív szolgáltatásokat hoznak létre, amelyek mindig egy lépéssel előrébb vannak. INOA, INOA Color Care, DIA Light & DIA Richesse, Fiberceutic- ezek a termékcsaládok lehetőséget kínálnak a szakemberek számára, szerte a világon. A L'Oréal Professionnel célja, hogy kiemelje a fodrász tehetségét, hogy ez a szakma továbbra is segítsen minden ügyfélnek a szépség és a magabiztosság elérésében.