Forró limit, amelyet muszáj beszereznie! A divatos Invisibobble márka forró újdonságokat hoz, Invisibobble Sprunchie anyag hajgumi formájában. Pontosan ez a fajta hajgumi a múlt század 80-as éveinek forró slágere volt, és most éli meg régóta várt visszatérését!

Ennek a hajguminak egy modernebb és továbbfejlesztett változata biztosítja a maximális viselési kényelmet és megbízható hajrögzítést. A hajgumi nem húzza a hajat, és nem hagy nem kívánt nyomot a hajon.

  • Biztosítja a haj stabil fogását,
  • nem húzza és nem hagy nyomódást a hajon, 
  • fekete színben, csillámokkal,  
  • fémcsukló nélkül,
  • minden hajtípusra alkalmas.
Ajánljuk figyelmébe

Készítsen bármilyen frizurát a haján, és rögzítse a hajgumival a haját.

 

Amennyiben már megunta a a csomókat, a sérült hajat és a nyomásfoltokat, melyeket a hajgumik általános használata okoz, akkor itt az ideje, hogy köszöntse haja lovagját, spirál páncélban: Invisibobble! Ezeknek a spirál hajgumiknak az egyedi alakja, amelyeket a telefonkábel ihlette, gondoskodik a hajról, nem töri meg a hajat, szilárd, minimalizálja a sérüléseket és a feszültség érzetét. Azért vannak itt, hogy minden nap támogassák Önt. Függetlenül attól, hogy lobogó copfot vagy szépen szoros kontyot szeretne. Több aranyos színben kaphatók, a klasszikus feketétől a menta zöldig. Miután kipróbálta őket, soha nem fog visszatérni a régi hajgumikhoz.