Miért pont a Fanola Styling Tools Extra Grip Extra Strong Gel 250 ml?
Erősítse meg frizuráját a professzionális olasz Fanola márka extra sűrű hajformázó géljével. A gél lehetővé teszi bármilyen frizura elkészítését, és erős irányítást és a frizura magas rögzítését biztosítja. A Fanola Styling Tools Extra Grip Extra Strong Gel hajgél nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket, és állatokon sem tesztelték.
Egyedi tulajdonságok:
  • Extra vastag hajzselé,
  • lehetővé teszi komplex frizurák készítését,
  • erős rögzítést ad,
  • nem tesztelték állatokon,
  • nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket.
Hogyan kell a Fanola Styling Tools Extra Grip Extra Strong Gel 250 ml-t használni?
A Fanola Styling Tools Extra Grip Extra Strong Gel hajzselét nedves vagy száraz hajra kenje, mogyoró nagyságú mennyiségben, és formázza a hajat. Ha nedves hajra alkalmazza a gélt, vizes megjelenést kölcsönöz a frizurának.
A Fanola Styling Tools Extra Grip Extra Strong Gel 250 ml összetétele:
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycerin, VP/Va Copolymer, Carbomer, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Panthenol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-7.

A Fanola a hajápoló termékek kreatív professzionális márkája. Mindössze 15 év alatt a Fanola márka a hajkozmetikumok piacának stabil szereplőjévé vált. Egy színes, fiatal, jövőorientált márka, amely soha nem unatkozik, minden termékcsaláddal új, eredeti ötletekkel áll elő. A Fanola szabadságot ad a kísérletezésre, és ezzel hangsúlyozva szépségét.